ChipWits: Robot-Programming Fun - Bring Your Brain!

ChipWits Game Community
Say having only blanks hangs ChipWits

 
Post new topic   Reply to topic    ChipWits: Robot-Programming Fun - Bring Your Brain! Forum Index -> Bug Hunting
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bytecodes
IBOLHead


Joined: 06 Dec 2007
Posts: 79

PostPosted: Fri Dec 07, 2007 6:38 am    Post subject: Say having only blanks hangs ChipWits Reply with quote

Build .986
Mac OS X 10.5.1 (Leopard)

Creating a Say chip consisting of only blank characters causes a hang the next time the Wit is loaded. If this is the current Wit than ChipWits will hang every time it is started until the Wit file is renamed or moved.

The Wit XML shows no <arg> with the Say chip and this must be causing a crash at chip load time. (Actually, ChipWits asks for a Say string during the load and then hangs, although I can still choose Quit.)
Back to top
View user's profile Send private message
dougsharp
Site Admin


Joined: 16 Feb 2007
Posts: 193

PostPosted: Tue Dec 11, 2007 4:18 am    Post subject: Reply with quote

Thanks. THis will be an easy bug to kill.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    ChipWits: Robot-Programming Fun - Bring Your Brain! Forum Index -> Bug Hunting All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


© 2007-2008 Informe.com. Get Free Forum Hosting
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
 :: 

RedSilver 1.01 Theme was programmed by DEVPPL HTML Forum
Images were made by DEVPPL Photoshop Forum